Inspiratiegids
Inspiratiegids

Villa bouwen

Uw eigen villa bouwen?

Bent u van plan om uw eigen luxe villa te laten bouwen? Bouwbedrijf Lichtenberg is al sinds 1935 actief in de villabouw. Wij zijn gespecialiseerd in villa’s bouwen, waarbij luxe ontwerpen en traditioneel vakmanschap centraal staan. Uw villa bouwen doen wij met oog voor detail en enthousiasme. Het resultaat? Een kwaliteitsvilla die al uw verwachtingen overtreft.

Uw villa volgens een traditionele en ambachtelijke aanpak

Al sinds 1935 kiezen wij voor de ambachtelijke en traditionele aanpak voor het bouwen van een villa, wat betekent dat u kunt rekenen op:

  • Klassiek metselwerk
  • Ambachtelijk gestorte vloeren
  • Klassieke dakpannen of robuust riet

Het resultaat van onze traditionele en ambachtelijke aanpak is een waardevaste investering, waar u jaar na jaar van zult genieten. Wij garanderen een bouwtijd zonder zorgen: Bouwbedrijf Lichtenberg neemt alle zorgen uit handen. Bij Bouwbedrijf Lichtenberg heeft u nergens omkijken naar, al het werk wordt uit handen genomen als het aankomt op een villa bouwen, zonder dat u de controle over het eindresultaat verliest.

Laat uw villa bouwen

Wij beperken ons niet alleen tot een villa bouwen. Luxe ontwerpen van boerderijen en landhuizen in het betere segment zijn onze specialisatie. U kunt bij ons terecht voor alle facetten van de villabouw, van de eerste schets tot aan de oplevering. Onze zeer ervaren en creatieve villa architecten zullen uw wensen en ideeën vertalen in een goed en haalbaar ontwerp. Vertel ons uw wensen aangaande uw droom villa en wij gaan graag de uitdaging aan om dit te vertalen in een uniek schetsontwerp. Wilt u deze uitdaging met ons aangaan? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek maken we vrijblijvend een schets van uw droomvilla. Neem gerust enkele villa ontwerpen mee en andere inspirerende voorbeelden tijdens dit kennismakingsgesprek, zodat we een prachtig schetsontwerp voor u kunnen neerzetten.

Onze projecten

Om u een idee te geven van wat wij doen, vindt u hieronder diverse voorbeelden van door ons gerealiseerde villa’s.

Inspiratie voor een eigen villa

Voor nog meer inspiratie kunt u onze inspirerende voorbeelden bekijken of onze gratis brochure aanvragen. Wilt u graag meer informatie over een villa bouwen, of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Villa bouwen met dubbele garage

Villabouw sinds 1935

U droomt van een villa, naar eigen ontwerp op de perfecte kavel gebouwd? In Bouwbedrijf Lichtenberg vindt u de perfecte partner als het gaat om ambachtelijke villabouw. Al meer dan 75 jaar bouwen wij op traditionele en beproefde wijze villa’s, landhuizen en boerderijen in het topsegment. Wat zijn uw wensen? Onze huisarchitecten vertalen deze graag naar een uniek en persoonlijk ontwerp.

Villabouw

Uw villabouw laat u niet over aan de eerste de beste bouwer. Wij nemen, samen met onze huisarchitecten, graag de tijd om uw woonwensen optimaal tot hun recht te laten komen in een vrijblijvend ontwerp op maat. En dat ziet u terug. Niet alleen in het eindresultaat, maar ook tijdens de villabouw zelf: wij nemen u alle rompslomp uit handen. Gedurende het bouwproces werken wij met een overzichtelijk 10-stappenplan. Daarmee geven we u de garantie dat er niets over het hoofd wordt gezien tijden de realisatie van uw droomwoning. Bij Bouwbedrijf Lichtenberg worden alle fasen van het ontwerp-, vergunning- en bouwtraject onder één dak gecoördineerd. Bouwbedrijf Lichtenberg werkt al sinds 1935 op deze beproefde en traditionele wijze.

Villabouw door bouwmeester Lichtenberg: van plan tot praktijk in een vlekkeloos en prettig proces!

.

Maak een afspraak