Inspiratiegids
Inspiratiegids

Over ons

Ambachtelijke aanpak

Bouwbedrijf Lichtenberg kiest al sinds 1935, en tot op de dag van vandaag, voor de ambachtelijke en traditionele aanpak. Dus verrijken wij uw villa, landhuis, cottage of boerderij met écht metselwerk, ambachtelijk gestorte vloeren, klassieke dakpannen en/of robuust riet. Inclusief bouwconstructies die zowel mooi als stevig tegelijkertijd zijn. En dat zie en voel je, dag na dag, jaar na jaar.

Uw keuze voor een villa van Bouwbedrijf Lichtenberg zal op termijn een waardevaste investering blijken, mocht uw traditioneel gebouwde droomhuis ooit weer op de markt komen. Ambachtelijk bouwen volgens het beproefde concept van Bouwbedrijf Lichtenberg.

U heeft nergens omkijken naar, behalve naar het prachtige eindresultaat

De alles-onder-één-dak-aanpak van Bouwbedrijf Lichtenberg neemt u al het werk uit handen, als het aankomt op zelf laten bouwen. Alle fasen van dit precaire proces pakken wij centraal gecoördineerd voor u op. Vergunningen? Die regelen wij voor u in uw gemeente. Onze huisarchitect luistert nauwgezet naar uw wensen, is uitermate creatief, maar toetst tegelijkertijd al uw wensen aan haalbaarheid. De daadwerkelijke bouw van uw droomhuis past precies binnen de gemaakte afspraken.

huis bouwen verkoopgesprekU heeft geen enkele zorg over gemeentelijke eisen en de welstandscommissie. Dit werk nemen wij van A tot Z van u over. U heeft nergens omkijken naar en kunt probleemloos genieten van het ambachtelijke eindresultaat. Ons welgemeende advies als deze aanpak u aanspreekt? Vertel ons uw wensen aangaande uw droomhuis, en wij gaan graag de uitdaging aan om dit te vertalen in een uniek schetsontwerp.

100% garantie en transparantie

Bouwbedrijf Lichtenberg staat voor de volle 100% achter transparantie en kwaliteit. Indien gewenste is het mogelijk om een open begroting ter controle naar een onafhankelijk calculatie bureau te sturen, uw huis te bouwen onder Woningborg garantie en uw huis op te leveren met Vereniging Eigen Huis. De kosten voor deze oplevering worden door Bouwbedrijf Lichtenberg vergoed.

Maak een afspraak