Inspiratiegids
Inspiratiegids

Woning ontwerpen

Uw wensen vertaald in een prachtontwerp

Het laten bouwen van een eigen woning is voor veel mensen een droom. Wanneer u een mooie kavel in het bezit of op het oog heeft, kan deze droom gerealiseerd worden. Wanneer u eraan denkt om een woning te ontwerpen en te laten bouwen staat Bouwbedrijf Lichtenberg voor u klaar. Wij vertalen uw wensen in een prachtig ontwerp van uw woning waar u dag na dag, jaar na jaar plezier van zult hebben.

Samen met Bouwbedrijf Lichtenberg een woning ontwerpen

Bij het verwezenlijken van uw droom komt al snel veel kijken. Bij Bouwbedrijf Lichtenberg kunt u rekenen op volledige ondersteuning bij alle facetten per bouwfase: van een lege kavel tot een prachtige, onder architectuur gebouwde kwaliteitsvilla. Samen met een van onze creatieve en ervaren architecten gaan wij uw woning ontwerpen. Op basis van onze gesprekken met u, selecteren wij een huisarchitect die ervoor zorgt dat uw wensen naadloos zullen aansluiten bij het ontwerp van uw woning. Deze architect gaat uw wensen en budget vertalen in een prachtontwerp dat haalbaar is.

Ons verkoopteam huis bouwen Bouwbedrijf Lichtenberg

Ons verkoopteam met van links naar rechts: Rutger Bak, Robert Rouweler en Ruud Mensink.

Kom langs voor een kennismaking

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin u uw ideeën en wensen kunt vertellen om  uw woning te ontwerpen. Om alvast inspiratie op te doen kunt u eens een kijkje nemen bij onze inspirerende voorbeelden of onze gratis brochure aanvragen. Alles is mogelijk in dit gesprek, neem gerust voorbeelden mee. Tijdens deze kennismaking maken we vrijblijvend een schets van uw droomwoning en nemen we samen een kijkje op het bouwterrein.

Laat uw droomhuis werkelijkheid worden en kom langs voor een vrijblijvende kennismaking. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak