Inspiratiegids
Inspiratiegids

Vrijstaande woning bouwen

Van kale kavel tot luxe villa

U wilt een vrijstaande woning bouwen. Hebt u al een kavel, of is het nog een lang gekoesterde droom? Bouwbedrijf Lichtenberg maakt die droom voor u waar. Van een kale bouwkavel tot een onder architectuur gebouwde vrijstaande woning. Ambachtelijk en traditioneel gebouwde woningen in het betere segment: dat is Bouwbedrijf Lichtenberg, bouwmeester sinds 1935.

Vrijstaande woning bouwen

Nee, met catalogusbouw heeft het niets te maken. Iedere vrijstaande woning die door ons opgeleverd wordt, is uniek. Uw vrijstaande woning wordt door één van onze huisarchitecten vormgegeven. Uw ideeën, door ons gerealiseerd. Er zal geen vrijstaande woning zijn die méér voldoet aan uw specifieke woonwensen, behoeften en woonatmosfeer! Het heeft dus niets te maken met catalogusbouw.

Uw vrijstaande woning bouwen met Bouwbedrijf Lichtenberg betekent ook: zonder zorgen het bouwproces door. Met een vaste contactpersoon en ons overzichtelijke 10-stappenplan blijft de bouw voor u behapbaar en transparant. Wij nemen alle rompslomp voor onze rekening. Want gaat u een vrijstaande woning bouwen, dan bent u natuurlijk liever bezig met uw ideeën en inrichting dan met vergunningen, gemeentelijke eisen en de welstandscommissie.

Specialist in rietgedekte villa’s

Waardevaste villa’s, uniek in hun soort. Op tijd, binnen budget, zorgeloos en afgewerkt tot in de kleinste details. Dát is bouwen met Bouwbedrijf Lichtenberg. Als ambachtelijk bouwbedrijf verrijken wij uw rietgedekte villa met écht metselwerk, ambachtelijk gestorte vloeren en uiteraard een authentieke rieten kap. De door ons gehanteerde, bewezen technieken staan garant voor kwaliteit. Uw rietgedekte, vrijstaande woning laten bouwen door Bouwbedrijf Lichtenberg betekent een transparant, degelijk én relaxed bouwproces. U hebt één aanspreekpunt, van idee en ontwerp tot uiteindelijke oplevering.

Laat uw vrijstaande woning bouwen door Bouwbedrijf Lichtenberg: solide, snel en secuur van droom naar droomhuis! Vraag onze inspirerende brochure aan.

Maak een afspraak