Inspiratiegids
Inspiratiegids

Woonboerderij te Markelo

In het mooie plaatsje Markelo in de provincie Overijssel staat deze riante woonboerderij te stralen. Aan de rand van het bos past deze woonboerderij geheel in de omgeving en is met zijn warmrode steen en groene luiken een schitterend plaatje om te zien.

Vanuit de entree aan voorzijde kunt u de werkkamer, toilet en woonkeuken bereiken.Deze ruime woonkeuken bevat een groot kookeiland en deuren en-suite naar woonkamer met gezellige sfeerhaard, evenals werkkamer die te bereiken is via de centrale hal. Vanuit de woonkeuken is de ruime bijkeuken te bereiken voor het witgoed. De royale woonkeuken en woonkamer zijn tuingericht en voorzien van openslaande tuindeuren. Vanuit hier heeft u zicht op de  ruime garage met geïntegreerde overkapping waar u heerlijk kunt genieten in de zomermaanden.

Op de verdieping is voldoende ruimte voor drie slaapkamers waarvan één met een zeer ruime inloopkast. Verder bevinden zich op de 1e verdieping een prachtige badkamer met separate toilet. De zolder is te bereiken middels een vaste trap waar zich nog een ruime kamer bevindt.

Al met al een schitterende woonboerderij met veel ruimte in én om huis.

Maak een afspraak