Inspiratiegids
Inspiratiegids

Stadsvilla te Aerdenhout

Deze schitterende rietgedekte villa staat in Aerdenhout, provincie Noord Holland. De woning is gelegen aan het water en mede hierdoor krijgt u het ultieme vakantiegevoel.

Aan de voorzijde van deze woning ziet u een prachtige entree met een dubbele houten voordeur. Symmetrisch boven de entree zijn 4 kozijnen met zwarte omlijsting geplaatst, wat de voorgevel een geweldige uitstraling geeft. Aan de zijgevel van deze woning bevindt zich de in het oog springende zwarte schoorsteen en samen met de wit gekeimde gevels en de robuuste rieten kap is het plaatje compleet.

Achter de entree met dubbele houten deuren bevindt zich de woonkamer met uitzicht op het water. Via de dubbele deuren kijkt u uit op de eetkamer die zich aan de tuinzijde bevindt. Middels 2 stel tuindeuren kijkt u uit op de prachtig aangelegde tuin. Aan de kinderen is ook gedacht d.m.v. een praktische speelkamer / chillroom aan de tuinzijde.

Op de 1e verdieping bevinden zich de hoofdslaapkamer met deuren naar de badkamer en inloopkast. Vanuit de badkamer kun u de sauna bereiken. Ook is een zeer ruime studeerkamer aanwezig met een vaste kastenwand. Tenslotte is een aparte ruimte voor de wasmachine en droger gecreeerd én een separaat toilet.

Op de zolder zijn 2 prachtige ruime slaapkamers en een extra badkamer gesitueerd speciaal voor gasten.

Al met al een fraaie complete villa waar wij als bouwer net zo trots op zijn als onze opdrachtgevers.

Maak een afspraak