Inspiratiegids
Inspiratiegids

Rietgedekte villa te Harmelen

Deze schitterende villa staat in Harmelen, in de provincie Utrecht.

Wat opvalt bij deze prachtige rietgedekte villa in Harmelen is de landelijke uitstraling maar toch ook strak en stijlvol.  Door middel van traptreden over de gehele breedte van de woning komt u in de prachtig aangelegde tuin, die lager ligt dan de villa zelf.

De villa is voorzien van een rieten dak met zwarte nokvorsten. De gevels zijn voorzien van keimwerk, door dit te combineren met zwarte buitenkozijnen aan de binnen- en buitenzijde en het zwarte potdekselwerk maakt de villa af. Ook zijn de gevels voorzien van zwarte vaste luiken.

In de tuin bevindt zich een heerlijke veranda, eveneens voorzien van keimwerk, waar men heerlijk kan genieten.

De begane grond kent een overzichtelijke indeling met een tuingerichte woonkeuken, woonkamer met openslaande tuindeuren en een sfeervolle gashaard. De modern ingerichte keuken is voorzien van een prachtige zwarte kastenwand met inbouwapparatuur  en een kookeiland. Op de vloer ligt een lichthouten eiken parketvloer.

Boven zijn drie ruime slaapkamers te vinden, waarbij de hoofdslaapkamer over een eigen badkamer en inloopkast beschikt. Daarnaast een gezamenlijke tweede badkamer en een separate toiletruimte. Als extra is er ook een aparte ruimte gemaakt voor de wasmachine en droger.

Bovendien is de villa geheel onderkelderd en bevat hierdoor ontzettend veel bergruimte (vier extra kamers)

Maak een afspraak