Inspiratiegids
Inspiratiegids

Rietgedekte villa Hooglanderveen

Voor onze opdrachtgever uit Hooglanderveen hebben wij deze schitterende rietgedekte villa ontworpen. De woning heeft een karakteristieke uitstraling met typisch landelijke en moderne elementen. Er ontstaat een open karakter door de moderne entree met hoge glazen pui tot en met de verdieping. De strakke omlijsting steekt fraai af tegen de rietgedekte kap. De gevels zijn wit gestuct, wat een mooi contrast geeft ten opzichte van  de donkere kozijnen. Riet en strak wit gevelwerk is een favoriete combinatie die tegenwoordig steeds vaker wordt toegepast. Heeft u de prachtige, onder architectuur aangelegde, tuin al gezien? Vanuit de veranda heeft u hier een geweldig uitzicht over.

Vanuit de entree kijkt u tot de nok, wat een prachtig ruimtelijk beeld geeft! Verder bestaat de begane grond uit een zeer ruime woonkeuken, waarbij u vanaf het kookeiland zicht heeft op de prachtige achtertuin, maar ook op de eettafel én woonkamer.  Het zijgedeelte van de villa bestaat uit de hoofdslaapkamer incl. inloopkast en badkamer.

Op de 1e verdieping bevinden zich maar liefst drie ruime slaapkamers én twee badkamers met toilet.

Deze fraaie villa is ook nog eens volledig onderkelderd , hierbij is gedacht aan 3 ruime kamers maar ook een badkamer en separate toilet. Al met al biedt deze unieke villa zeeën van ruimte en optimaal leefgenot.

Maak een afspraak