Inspiratiegids
Inspiratiegids

Landhuis te Ulvenhout

In Ulvenhout, in de gemeenten Breda en Alphem-Chaam, is dit prachtige landhuis gebouwd. Bij aankomst treft u een zeer imposante entree met eikenhouten palen, hoge raampartijen en een heuse overkapping. Door de vele ramen krijgt u ontzettend veel lichtinval bij de vide. De zwarte raamkozijnen staan in mooi contrast met de wit gestucte gevels en het antracieten trasraam. Het rieten dak begint laag in de kap en bevat aan de beide zijden incl. achterzijde drie dakkapellen die geïntegreerd zijn in de kap. Ook prominent aanwezig zijn de twee witte schoorstenen en heeft u de overkapping aan de achterzijde al gezien? U zit in ieder geval droog bij een eerste zomerbuitje.

De schuur annex gastenverblijf inclusief ruime bovenverdieping bestaat ook uit de wit gestucte gevels met rieten kap en vormt zo een mooi geheel met de villa. De tuin is zeer ruim en bevat een riant zwembad.

Op de begane grond lopen de woonkamer en woonkeuken naadloos in elkaar over en zijn beide straat- en tuingericht.  Aan de linkerzijde bevinden zich ook nog een bijkeuken en een extra portaal. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Ook zijn er nog een separate toilet en douche aanwezig. Via de vlizotrap kunt u de zolder bereiken. Een fantastische villa met enorm veel woongenot.

Maak een afspraak