Inspiratiegids
Inspiratiegids

Villabouw

Villabouw sinds 1935

U droomt van een villa, naar eigen ontwerp op de perfecte kavel gebouwd? In Bouwbedrijf Lichtenberg vindt u de perfecte partner als het gaat om ambachtelijke villabouw. Al meer dan 75 jaar bouwen wij op traditionele en beproefde wijze villa’s, landhuizen en boerderijen in het topsegment. Wat zijn uw wensen? Onze huisarchitecten vertalen deze graag naar een uniek en persoonlijk ontwerp.

Villabouw

Uw villabouw laat u niet over aan de eerste de beste bouwer. Wij nemen, samen met onze huisarchitecten, graag de tijd om uw woonwensen optimaal tot hun recht te laten komen in een vrijblijvend ontwerp op maat. En dat ziet u terug. Niet alleen in het eindresultaat, maar ook tijdens de villabouw zelf: wij nemen u alle rompslomp uit handen. Gedurende het bouwproces werken wij met een overzichtelijk 10-stappenplan. Daarmee geven we u de garantie dat er niets over het hoofd wordt gezien tijden de realisatie van uw droomwoning. Bij Bouwbedrijf Lichtenberg worden alle fasen van het ontwerp-, vergunning- en bouwtraject onder één dak gecoördineerd. Bouwbedrijf Lichtenberg werkt al sinds 1935 op deze beproefde en traditionele wijze.

Inspirerende voorbeelden vindt u op onze website. Komt u onder het genot van een kopje koffie ons uw ideeën vertellen? Dan vertellen wij u graag meer over wat Bouwbedrijf Lichtenberg bij uw villabouw kan betekenen.

Villabouw door bouwmeester Lichtenberg: van plan tot praktijk in een vlekkeloos en prettig proces!

Maak een afspraak