Inspiratiegids
Inspiratiegids

Villa ontwerpen

Uw woondroom in ons villa ontwerp

Bent u van plan een luxe, sfeervolle en comfortabele villa te laten bouwen? Bouwbedrijf Lichtenberg is gespecialiseerd in villa ontwerpen. Luxe ontwerpen en traditioneel vakmanschap staan bij ons centraal. Wij werken samen met verschillende huisarchitecten die uw woondroom als geen ander kunnen vertalen in een uniek 3D-ontwerp.

Schetsontwerp huis bouwen verschillende schetsen

Villa ontwerpen

Bouwbedrijf Lichtenberg beperkt zich niet alleen tot villa bouw. Luxe villa ontwerpen van boerderijen en landhuizen in het betere segment zijn onze specialisatie. Als meesterbouwer sinds 1935 heeft Bouwbedrijf Lichtenberg een reputatie opgebouwd die wordt gekenmerkt door ambachtelijkheid, nauwkeurigheid en vakmanschap. Zo worden al onze villa’s op traditionele wijze gebouwd. Residenties met de luxe die u wenst. Een zwembad, garage met verwarmde oprit, uitzonderlijk woonklimaat, of wat dan ook? Wij zijn benieuwd naar uw wensen!

Wij hanteren een overzichtelijk 10-stappenplan bij uw villa bouw. Luxe villa ontwerpen, een klantvriendelijk bouwproces en een vlekkeloze oplevering. Wij garanderen een bouwtijd zonder zorgen: Bouwbedrijf Lichtenberg neemt u alle rompslomp uit handen.

Het 10-stappenplan

Na oriënterende gesprekken kiezen wij één van onze huisarchitecten uit, wiens werk het beste past bij uw wensen en ideeën. Die verwerkt hij in een schets, waarna een duidelijk 3D-ontwerp volgt. Zo kunnen wij een villa bouwen die u een ongekend wooncomfort geeft.

Bij een huis zelf bouwen komt veel kijken. U kunt dit allemaal met een gerust hart aan Bouwbedrijf Lichtenberg overlaten. Wij bouwen niet alleen, maar adviseren en ontwerpen ook. Daarmee bieden wij u dus een totaalpakket. Om het nog gemakkelijker en overzichtelijker te maken, hebt u van begin tot eind met één persoon te maken. De lijnen zijn dus kort en helder. Wat wilt u nog meer?

Een rijke ervaring, bewezen techniek en unieke ontwerpen: een villa bouwen doet u samen met Bouwbedrijf Lichtenberg! Luxe villa ontwerpen als basis voor uw droomwoning! Vraag onze inspirerende brochure aan.

Maak een afspraak