Inspiratiegids
Inspiratiegids

Architect villa

Bouwbedrijf Lichtenberg ontwerpt uw droomhuis met een eigen architect villa

De realisatie van uw droomvilla begint met een goed ontwerp die wij samen met een van onze villa architecten voor u verzorgen. Alle woningen die Bouwbedrijf Lichtenberg ontwerpt en bouwt zijn ontworpen door een architect, waardoor geen enkele villa hetzelfde is. Bij ons kunt u rekenen op unieke, duurzame en milieuvriendelijke villa’s. Uw wensen staan centraal en de architect zal uw wensen en budget vertalen in een prachtontwerp, welke niet alleen erg mooi is, maar tevens haalbaar.

Een prachtontwerp, dankzij de kracht van onze architect

Doordat Bouwbedrijf Lichtenberg werkt met meerdere externe villa architecten, waaruit een selectie wordt gemaakt aan de hand van onze gesprekken, zullen uw wensen naadloos aansluiten bij de architect en het ontwerp. Niets is standaard dankzij de kracht van onze villa architect. Het gevoel, de passie en uw droom moet naar voren komen in het ontwerp van de villa architect. Wij zijn ervan overtuigd dat de eerste schets presentatie ontworpen door de architect de start is van een droom die werkelijkheid wordt. Daarom presenteren wij ons ontwerp dan ook geheel vrijblijvend.

Uw wensen staan centraal

Er komt veel kijken bij het verwezenlijken van uw droomwoning. Een goed ontwerp is hierbij onmisbaar. Samen met een van onze creatieve en ervaren villa architecten gaan wij uw woning ontwerpen. Wij begeleiden en adviseren u tijdens alle facetten van het bouwproject: van het ontwerp door onze architect tot een prachtige, onder architectuur gebouwde kwaliteitsvilla. Hiermee staan wij garant voor uw droomwoning. Dit biedt u de kans om een vrijstaande woning te bouwen zonder zorgen. Onze architect vertaalt uw wensen in een prachtontwerp die uw verwachtingen overtreft.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin u uw ideeën en wensen kunt vertellen, waarna onze villa architect vrijblijvend voor u aan de slag gaat. Klinkt dit interessant? Vraag dan vandaag nog onze gratis brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak