Inspiratiegids
Inspiratiegids

Zekerheden

“Al sinds 1935 zijn wij actief en erkend als dé solide, nuchtere en ambachtelijke meesterbouw uit Oost-Nederland van prachtige villa’s. Bouwbedrijf Lichtenberg staat voor de volle 100% achter de bouwkwaliteit van haar droomhuizen. Uw keuze om uw eigen huis door ons te laten bouwen zal op termijn zekerheid bieden als een waardevaste investering (mocht uw villa ooit weer op de markt komen). In de aannemingsovereenkomst staan uw en onze rechten en plichten vermeld voor de realisatie van uw eigen huis. Als u het specifiek wenst kan de oplevering plaatsvinden samen met de Vereniging Eigen Huis. De kosten voor deze oplevering worden door ons vergoed.

Uit ons aanbod van gerealiseerde villa’s kunt u afleiden dat vele anderen u al zijn voorgegaan, en dit naar volle tevredenheid! De reacties onderstrepen de zekerheid op een geweldig eindresultaat in het bouwen van uw droomhuis. Bovendien zijn wij erkend conform Bouwend Nederland, Woningborg, en gecertificeerd als PKVW, Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Financieel Gezond Award

Daarnaast zijn wij als bedrijf bijzonder trots om te vermelden dat  wij in 2014 de Financieel Gezond Award hebben mogen ontvangen uit handen van Graydon. Deze award houdt in dat wij tot de top van de financieel gezonde bedrijven behoren, en u de zekerheid heeft om verantwoord zaken met ons te kunnen doen.

Heeft u nog vragen ten aanzien van onze zekerheden en garanties, neem dan gerust contact met ons op.”

Maak een afspraak