Inspiratiegids
Inspiratiegids

Tuinaanleg en interieurafbouw

“Natuurlijk! Een droomhuis verdient nu eenmaal een droomtuin en droominterieur. Wij hebben diverse bouwpartners in huis die gespecialiseerd zijn op het gebied van tuinaanleg en onze huisinterieurarchitect helpt u met de uitwerking van uw eigen interieur.

Interieurafbouw

Thuiskomen doe je in een interieur wat bij u past, dat aanvoelt als thuis. Ook dit proces begint met als eerste stap de inventarisatie van de wensen en eisen voor het interieur. Op basis hiervan wordt een persoonlijk sfeerplan gepresenteerd. Denk hierbij aan zaken zoals de vloer-, wand- en plafondafwerking, het type binnendeur, het hang- en sluitwerk, keuken- en badkamerinrichting, welke kleuren en materialen er gebuikt moeten worden, én u wordt geadviseerd ten aanzien van de verlichting. Verlichting is sfeerbepalend en dus heel belangrijk voor een interieur. Als dit duidelijk is wordt een interieurontwerp gemaakt van de volledige woning. Als het interieurontwerp definitief is worden de bouwpartners geselecteerd die vervolgens uw droominterieur zullen gaan vormgeven.

Tuinaanleg

Zorgt het interieur voor een warm en prettig binnenleven, de tuin speelt de grootste rol in een aangenaam buitenleven. Afhankelijk van de wensen waar een tuin voor moet dienen is de aanleg van een passende tuin vereist. Iemand met als hobby tuinieren wil een andere tuin in vergelijking met iemand die na een drukke werkdag graag wil uitrusten in zijn tuin. Met deze wensen weten onze hoveniers precies welke tuin bij uw nieuwgebouwde villa past. Samen met uw villa is de tuin sfeerbepalend!

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden, neem dan contact met ons op en vraag naar één van onze verkoopadviseurs.”

Maak een afspraak