Inspiratiegids
Inspiratiegids

Plan De Lichtenberg Amersfoort

Het komt maar zelden voor dat er midden in een stad een dergelijk stuk grond beschikbaar komt om een villa te laten bouwen. Bovendien is deze prachtige locatie ook nog eens van historische waarde, want de ijstijd heeft een kleine berg achtergelaten. We hebben het hier dan ook over de wijk ‘Het Bergkwartier’. De Lichtenberg is onderdeel van die wijk. Hier was voorheen het ziekenhuis van Amersfoort gevestigd. Dit gebouw is gesloopt en hierdoor is ruimte ontstaan voor de ontwikkeling van een villawijk. Het is een unieke locatie; het is de op één na oudste wijk van Amersfoort, het kent veel hoogteverschillen, er is veel groen in de buurt en vele voorzieningen zijn op steenworp afstand.

Voor ieder wat wils

De nieuw te ontwikkelen villawijk is opgedeeld in 6 gebieden en 21 vaste kavels. Bij de deelgebieden heeft u nog de mogelijkheid om een kavel naar wens in te delen, maar wel binnen de geldende normen aldaar. In de deelgebieden kunnen zowel twee-onder-een kap- als vrijstaande woningen gerealiseerd worden. De vaste kavels zijn louter bedoeld voor de ontwikkeling van vrijstaande villa’s.

Een villa van Bouwbedrijf Lichtenberg voor Plan De Lichtenberg Amersfoort

De inspiratiegids van de gemeente Amersfoort voor Plan De Lichtenberg geeft al een goede indruk wat er allemaal mogelijk is op deze unieke locatie. Van klassiek tot modern, zelfs duurzaam bouwen staat hoog op de agenda. Heeft de inspiratiegids van de gemeente u niet weten te overtuigen? Vraag dan onze inspiratiegids aan en wellicht staat hier de villa van uw dromen tussen. Staat deze ook niet in onze gids? Dan gaan onze verkoopadviseur en huisarchitect graag met u in gesprek om te horen wat uw dromen en wensen zijn. Vanuit dit gesprek zal de architect uw ideeën visualiseren en krijgt u een ontwerp op maat. In combinatie met het unieke 10-stappenplan dat Bouwbedrijf Lichtenberg speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld zal vanaf het eerste gesprek tot de overdracht van de sleutels één van onze verkoopadviseurs uw vaste aanspreekpunt zijn. Bovendien nemen wij veel voor u uit handen, zoals de aanvraag van vergunningen.

Wilt u graag meer over informatie wat Bouwbedrijf Lichtenberg kan betekenen voor u voor in de realisatie van een villa op een kavel van Plan De Lichtenberg? Neem dan contact met ons op en vraag naar één van onze verkoopadviseurs!

Maak een afspraak