Inspiratiegids
Inspiratiegids

Onze droom

De droom van Bouwbedrijf Lichtenberg is:

“de beste villabouwer van Nederland te zijn”

Wij realiseren dit door jarenlange ervaring en specialisatie in de villamarkt. Door continue bezig te zijn met het ontwerpen van prachtige villa’s, advisering van opdrachtgevers en het bouwen, leren we nog steeds als team.

Elk jaar leggen we voor onszelf de lat weer hoger. Door onze jarenlange ervaring, zijn wij er stellig van overtuigd, dat wij het gehele proces goed begeleiden om tot een schitterend resultaat te komen. Van ontwerpen, adviseren, tot bouwen. U hoeft alleen de sleutel in ontvangst te nemen bij de dag van oplevering. U bent de troste eigenaar van de villa, die compleet aansluit bij uw woonwensen en verwachtingen. U zult met plezier wonen in uw prachtige villa. Wij gaan ervan uit dat u zal zeggen: Ik woon in dé Lichtenberg Villa.

Waarom Bouwbedrijf Lichtenberg?

Alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt, geen contact met gemeentes, wij regelen alles voor u en nemen u alle bouwzorgen uit handen. We ontwerpen uw droomvilla samen met onze huisarchitect. Tijdens het bouwproces, heeft u één aanspreekpunt, en uiteraard zijn wij geheel verantwoordelijk voor het ontwerp; alle berekeningen en natuurlijk het bouwen van uw villa. Alle kosten zijn inzichtelijk, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Vooraf is duidelijk, hoe de woning wordt afgewerkt, welke materialen etc, en welk kostenplaatje er aanhangt. Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Maak een afspraak