Inspiratiegids
Inspiratiegids

Ontwerp, adviseren, bouwen

Het bouwen van een villa of landhuis onder architectuur is voor veel mensen een droom. Het begint met het kopen van een mooie kavel waarop uw droom gerealiseerd kan worden. Maar hoe dan verder?

Volledige ondersteuning

1. Unieke vrijstaande rietgedekte villa te AlmeloHet verwezenlijken van uw droom begint met een goed advies, waarbij alle facetten per bouwfase worden besproken. We zullen voor u een plan van aanpak opstellen, waarin de totale budgettering, mogelijkheden binnen het bestemmingsplan en planning worden afgestemd.

Indien gewenst, kunnen we u zelfs adviseren en ondersteunen bij de aankoop van uw kavel.

Vrijblijvend advies

Bent u in het bezit van een kavel, of heeft u een kavel op het oog, vraag u dan gerust een vrijblijvend advies. Wij willen u graag adviseren bij het aankopen van de kavel, waarop uw droom gerealiseerd gaat worden.

Uw eigen huisarchitect

De realisatie van uw droomvilla begint met een goed ontwerp die wij samen met een van onze huisarchitecten voor u verzorgen. Doordat er gewerkt wordt met meerdere huisarchitecten, waaruit een selectie wordt gemaakt aan de hand van onze gesprekken, zullen uw wensen naadloos aansluiten bij het ontwerp.

Wij zijn ervan overtuigd dat de eerste schets presentatie de start is van een droom die werkelijkheid wordt. Daarom presenteren wij ons ontwerp dan ook geheel vrijblijvend.

Bouwbedrijf Lichtenberg, waar ontwerpen, adviseren en bouwen samengaan.

Klik hier voor inspirerende schetsvoorbeelden ›››

Maak een afspraak