Inspiratiegids
Inspiratiegids

Landhuis bouwen

Robuust metselwerk en een authentieke rieten kap

U droomt van een eigen woning: een prachtig landhuis gebouwd met robuust metselwerk, mooie detailleringen, een authentieke rieten kap … of heeft u andere ideeën? Bouwbedrijf Lichtenberg heeft een jarenlange ervaring in de bouw van luxe villa’s, landhuizen en boerderijen in het betere segment. Wij zijn de perfecte partner voor de bouw van uw droomhuis.

Kenmerken landhuis

Een landhuis is vaak landelijk gelegen. Kenmerkend aan deze huizen is de rijke uitstraling. Veelal hebben landhuizen roedes, luiken en (gedeeltelijk) een rieten kap. Bij deze bouwstijl is het gebruikelijk om met natuurlijke materialen te werken, zoals riet. Een landhuis is tijdloos en straalt klasse uit.

Het ontwerpen van uw landhuis

Een landelijk huis bouwen begint met een goed ontwerp. Onze huisarchitecten maken graag een vrijblijvend ontwerp voor u. Hij vertaalt uw wensen naar een duidelijk 3D-ontwerp, zodat u gedurende de bouw niet voor verrassingen komt te staan. Alle woningen die Bouwbedrijf Lichtenberg ontwerpt en bouwt zijn ontworpen door een architect, waardoor geen enkel landhuis hetzelfde is. Bij ons kunt u rekenen op unieke, duurzame en milieuvriendelijke villa’s. Uw wensen staan centraal en de architect zal uw wensen en budget vertalen in een prachtontwerp, welke niet alleen erg mooi is, maar tevens haalbaar.

Onze projecten

Bent u benieuwd naar landhuizen die wij reeds hebben opgeleverd? Bekijk één van onze projecten:

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin u uw ideeën en wensen kunt vertellen, waarna onze architect vrijblijvend voor u aan de slag gaat. Klinkt dit interessant? Vraag dan vandaag nog onze gratis brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak