Inspiratiegids
Inspiratiegids

Kosten huis bouwen

Kosten huis bouwen

Droomt u van een zelfgebouwd, uniek huis dat voldoet aan al uw wensen en eisen en wilt u weten wat de kosten zijn om uw huis te bouwen? Bouwbedrijf Lichtenberg helpt u graag deze droom waar te maken! Wij hebben 75 jaar bouwervaring en bieden kwalitatief hoogstaand vakmanschap tegen betaalbare prijzen. Want binnen elk budget past een droomhuis!

kosten huis bouwen

kosten huis bouwen schetsontwerp

Wij luisteren vol aandacht naar uw wensen en eisen, zetten deze om in een prachtige bouwtekening en verzorgen vervolgens het hele bouwproces. Omdat wij een samenwerkingsverband hebben met diverse huisarchitecten, bieden wij u altijd een ontwerp op maat. Huizen van Bouwbedrijf Lichtenberg zijn altijd afgewerkt tot in de kleinste details. Kwaliteitsvilla’s van de bovenste plank en elk huis bouwen wij als een uniek huis.

Kosten huis bouwen

Waarschijnlijk bent u benieuwd wat de kosten huis bouwen zijn. Bouwbedrijf Lichtenberg biedt kansen voor elk budget. De prijs die wij noemen is all-in, dus inclusief bijvoorbeeld de architect kosten, huis bouwen, de aansluiting van gas en elektra en overige leges. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wij hebben transparantie hoog in het vaandel staan wanneer we uw huis bouwen: over de kosten geven wij altijd duidelijkheid. En terwijl u uw ideeën vormt en bezig bent met de inrichting van uw huis, regelen wij de nodige vergunningen en begrotingen. Met een meer dan volledige bouwbegeleiding nemen we u alle rompslomp uit handen.

U hoeft niet bang te zijn dat het hele proces uiteindelijk meer zal kosten. Huis bouwen doen wij altijd binnen het aangegeven budget. Als extra dienst bieden wij u de mogelijkheid om een open begroting ter controle naar een onafhankelijk calculatiebureau te sturen. Wij staan voor financiële waakzaamheid en transparantie van kosten.

Huis bouwen is onze specialiteit! Neem contact op met één van onze adviseurs voor een gratis budgettering en u zult zien dat de kosten huis bouwen meevallen en uw droomhuis dichterbij is dan u denkt!

Maak een afspraak