Inspiratiegids
Inspiratiegids

Huis ontwerpen

Van lege kavel tot kwaliteitsvilla

Bent u in het bezit van een mooie kavel, of hebt u een kavel op het oog? Bent u van plan hier uw droomhuis op te laten bouwen? Dan staat Bouwbedrijf Lichtenberg voor u klaar! Bouwbedrijf Lichtenberg is gespecialiseerd in villabouw. Luxe ontwerpen en traditioneel vakmanschap staan bij ons centraal. Wij werken samen met verschillende huisarchitecten die uw woondroom als geen ander kunnen vertalen in een uniek 3D-ontwerp. Wij begeleiden u vervolgens van een lege kavel tot een geweldige onder architectuur gebouwde kwaliteitsvilla. Wij helpen u niet alleen met het huis ontwerpen, maar begeleiden u ook tijdens het gehele bouwproces.

Huis ontwerpen

Droomt u van een villa met een rieten dak en een flinke garage? Of hebt u liever een klassiek landhuis met dakterras? Wat uwSchetsontwerp huis bouwen rolmaat en tekening dromen en eisen zijn, ze staan centraal bij het huis ontwerpen. Geen enkel huis is hetzelfde; ieder ontwerp is uniek omdat u uniek bent. Het huis ontwerpen laten wij graag over aan één van onze creatieve, ervaren architecten. Aan de hand van onze gesprekken kiezen we een van onze huisarchitecten uit die qua huis ontwerpen het beste bij uw wensen aansluit. Deze architect zal uw idee omzetten in een prachtig geschetst bouwontwerp. Hij zal een droomhuis ontwerpen dat helemaal volgens uw wensen, en bovendien, volledig uniek is. Van uw huis zal er geen tweede zijn!

Wij hebben de expertise in huis om vrijblijvend al uw woonwensen feilloos te vertalen naar een handgetekende schets. Dit ontwerp staat aan de basis van een 3D-ontwerp. Zo krijgt u inzicht in de woning en kunt u zich uitleven op de inrichting.

 

Laat door Bouwbedrijf Lichtenberg uw droom huis ontwerpen. Velen gingen u al voor! Vraag onze gratis brochure aan of bekijk de gerealiseerde villa’s op onze website en doe inspiratie op.

Maak een afspraak