Inspiratiegids
Inspiratiegids

Terugblik open huis mei 2015

  openhuis_villa_te_doorn

Terugblik open huis mei 2015

Op donderdag 28 mei is er weer een open huis geweest in één van de gerealiseerde villa’s, dit keer de villa te Doorn. Voor de verandering stond het open huis dit keer gepland van ’s middags 15.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur. Het schetsontwerp van de villa was al veelbelovend, maar het eindresultaat overtrof alles. Daarom stelden wij samen met de bewoners van deze jaren ‘30 villa de deuren open om het schitterende eindresultaat te laten zien.

De villa te Doorn is geen villa met wit gekeimde muren, een rieten dak of grote schoorsteen. Nee, dit keer een statig en elegant vormgegeven jaren ’30 huis, met hoge ramen, dubbele voorportier en een gigantische inhoud van 1100 m3. Onze drie verkoopadviseurs stonden klaar om tekst en uitleg te geven en onder genot van een bak koffie met echte Twentse krentenwegge, werden de mensen rondgeleid door de villa. Ook waren de bewoners van deze villa aanwezig tijdens het open huis. Belangstellenden vonden het fijn om ook met de bewoners in contact te komen. De vraag die vaak gesteld werd hoe het proces verlopen is, of het ontzorgen wat Lichtenberg benadrukt ook werkelijk zo is. De bezoekers gaven aan dat de inrichting en indeling van ruimtes prachtig overeenkomen, dit in combinatie met het vele daglicht in de villa, maakt het tot een droomhuis.

Dat de zolder zo groot was, hadden vele mensen van de straatzijde niet verwacht. De zolder is ingericht met gastenverblijven, een  slaapkamer, technische ruimte voor de installaties en ook nog een 2e badkamer.

Wij willen de bewoners hartelijk bedanken voor het openstellen van hun nieuwe droomwoning en alle bezoekers die zijn afgereisd naar Doorn om de gerealiseerde woning te bezichtigen. Wilt u op de hoogte blijven van het meest actuele nieuws, volg ons dan op Facebook, Twitter of Pinterest.

02 Open huis mei 2015

Maak een afspraak