Inspiratiegids
Inspiratiegids

Open huis november 2014 geslaagd

Zaterdag 8 november vond het open huis 2014 in Wierden plaats. Deze unieke villa te Wierden, gebouwd door Bouwbedrijf Lichtenberg en ontworpen door onze huisarchitect, stellen wij samen met de bewoners voor potentiële opdrachtgevers open. Het open huis stond gepland vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur. Op deze manier laten wij zien waar Bouwbedrijf Lichtenberg voor staat en geïnteresseerden geven wij een kans om de villa zowel van binnen als buiten te bezichtigen.

Het schetsontwerp van gerealiseerde villa.

14_1796Boekje_130415, d.d. 15-4-13.pdf

Het open huis van 8 november was geslaagd en druk bezocht. Al voor 10.00 uur kwamen de eerste mensen aanrijden bij de villa in Wierden. De koffie stond klaar met daarbij wat lekkers. Bouwbedrijf Lichtenberg stond klaar met drie verkoopadviseurs die uitleg hebben gegeven over de manier waarop Bouwbedrijf Lichtenberg de villa`s ontwikkeld. U kunt denken aan het vergunningstraject, coördinatie vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de oplevering, materialisering, kleurgebruik van de villa en voornamelijk het luxe afwerkingsniveau van deze schitterende villa.

Wij zijn heel blij dat de bewoners van deze villa in Wierden ook zeer tevreden zijn en met veel plezier leven in deze gerealiseerde woning. Tijdens het open huis waren de bewoners van de villa ook aanwezig. Hiermee waren wij zeer blij door alle drukte. De potentiële opdrachtgevers zijn geïnformeerd door de bewoners over het bouwproces, ervaring met Bouwbedrijf Lichtenberg en gaven zelfs enkele mensen een rondleiding in de villa.

Het eindresultaat van de schitterende villa te Wierden.

1. Landhuis rietgedekt en wit gekeimd

Maak een afspraak