Inspiratiegids
Inspiratiegids

Financieel veilig een huis of villa bouwen

Financieel veilig een huis of villa bouwen

15 oktober 2015 Blog 0

Een huis of villa bouwen op een financieel veilige manier lijkt vanzelfsprekend. Je aanschouwt je eigen bankrekening en kijkt, als het gaat om bouwen of verbouwen, wat er mogelijk is. Een reële blik op de financiën verwacht je ook van je zakelijk partner. Helaas loopt het soms net even anders. Het is de schrik van menig klusser of verbouwer. Je hebt een bouwbedrijf ingehuurd voor de vele klussen die nog aan je huis moeten worden verricht. Je doet een aanbetaling en toen ……… toen bleef het stil. Een nachtmerrie. Dit wil je niet. Van het bouwbedrijf hoor je niets meer. Nou ja, na enige tijd hoor je dat het bedrijf failliet is. Daar sta je dan. Met je goed fatsoen, maar zonder geld. En nu?

Villa bouwen met Graydon Award

Gelukkig komt zo’n rampzalige situatie niet vaak voor. Maar hoe weet je nu als bedrijf of particulier dat je zaken doet met een financieel gezond bedrijf? In veel gevallen is dat niet helemaal duidelijk. Toch zijn er gelukkig bouwbedrijven die het de klant gemakkelijk maken. Zij laten bijvoorbeeld duidelijk op hun eigen website zien dat zij de Graydon Financieel Gezond Award in ontvangst hebben mogen nemen. Bouwbedrijf Lichtenberg is zo’n bedrijf. Zij hebben deze award vorig jaar weten binnen te slepen. Borstklopperij? Nee, verre van dat. Het schept alleen maar duidelijkheid richting de huidige en potentiële klanten. Een huis of villa bouwen kunt u met een gerust hart aan hen uitbesteden.

Financieel gezond AwardWat houdt deze award in?

De titel van de award, Financieel Gezond Award 2014, zegt eigenlijk al genoeg. Als men deze award heeft ontvangen, is na uitgebreid financieel onderzoek gebleken dat relaties en potentiële klanten op een verantwoorde manier met het bedrijf in kwestie – in dit geval Bouwbedrijf Lichtenberg uit Rijssen – zaken kunnen doen. Bouwbedrijf Lichtenberg behoort, als het gaat om kredietwaardigheid, tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland.

“Het is een award om trots op te zijn”, meldt directeur Wilco Zwoferink van Bouwbedrijf Lichtenberg. Hij vertelt verder: “Niet elk bedrijf kan dit award overleggen. Voor onze klanten is het de ultieme bevestiging dat zij in zee gaan met een bedrijf dat nimmer financieel onverantwoorde risico’s neemt.”

Graydon is een organisatie dat bedrijven toetst op haar kredietwaardigheid en financiële transparantie. Deze transparantie heeft tevens betrekking op het economische en commerciële vlak. De centrale vraag luidt dan ook: hoe presteren de bedrijven op deze drie aspecten en in hoeverre is het verantwoord om met hen zaken te doen? Op deze aspecten heeft Bouwbedrijf Lichtenberg probleemloos een goede score weten te behalen. Dus wilt u een huis of villa bouwen? Bouwbedrijf Lichtenberg neemt al uw zorgen uit handen en is vooral een financieel betrouwbare partner.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres word niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Geef een reactie