Inspiratiegids
Inspiratiegids

Eigen bungalow bouwen

Eigen bungalow bouwen

29 mei 2020 Blog

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van uw eigen bungalow?

Ook dan bent u bij Bouwbedrijf Lichtenberg aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen onder architectuur mochten wij al een keur aan prachtige bungalows bouwen.
U wilt uw eigen droom bungalow bouwen. Misschien heeft u al helemaal voor ogen hoe uw bungalow eruit moet gaan zien of misschien bent u enkel aan het oriënteren op de mogelijkheden van het bouwen van een bungalow. Wanneer u zelf een bungalow laat bouwen, bent u vanaf het allereerste moment betrokken bij de mogelijkheden. Wij beginnen altijd bij uw droom. En het eindigt met de bouw van uw eigen bungalow die helemaal voldoet aan uw wensen en ideeën.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bouwen van uw eigen droom bungalow? Dan bent u van harte welkom in onze showroom of voor een kennismakingsgesprek. We beginnen dan met een schets, waarin al uw eigen ideeën op papier worden gezet. Een belangrijk begin. Vanuit deze schets bouwen we straks hopelijk uw bungalow!

Waarom een bungalow

Wat is een bungalow eigenlijk? En waarin onderscheid het bouwen van een bungalow zich van het bouwen van een villa? In de bouw is er weinig verschil. Een bungalow heeft alleen andere eigenschappen dan een villa. Het wordt misschien als seniorenwoning of veredeld vakantiehuis gezien, maar niets is minder waar. Een bungalow kan net zo luxe en uitgebreid gebouwd worden als iedere andere villa.

Een van de bekendste eigenschappen van een bungalow is de indeling. Zowel het woon- als slaapgedeelte bevindt zich op de begane grond. Er bestaan bungalows met 2 verdiepingen, maar die worden als semi-bungalow aangeduid. Al zijn het uiteindelijk natuurlijk uw eigen wensen en voorkeur, die bepalen hoe wij uw bungalow bouwen! Hoewel een bungalow zeker geen seniorenwoning hoeft te zijn, is het wel een groot voordeel dat het vaak een levensbestendige woning is.

Hoewel een bungalow meestal ‘maar’ 1 verdieping heeft, hoeft u niet in te perken in ruimte en mogelijkheden. Wanneer u een bungalow gaat bouwen met Bouwbedrijf Lichtenberg, garanderen wij een luxe en vooral ruime bungalow die van alle gemakken is voorzien. Een bungalow zit ook niet vast aan een bepaalde bouwstijl. Kortom: ruimtelijk, een heldere lichtinval met dank aan de ruime raampartij en de indeling naar uw eigen wensen: waar wacht u nog op?

Meer weten over de mogelijkheden of twijfelt u over de uitvoering? Kom gerust en geheel vrijblijvend bij ons langs.