Inspiratiegids
Inspiratiegids

De kosten van uw droomvilla per m3

U droomt er al jaren van: de bouw en het ontwerpen van uw eigen villa. Voorzien van al die prachtige details waar u al zo lang over nadenkt, met die heerlijke woonkeuken met openslaande tuindeuren. U heeft het plaatje al helemaal rond. Maar het bouwen van zo’n villa, wat moet dat wel niet kosten? En al die authentieke details tikken vast ook enorm aan..

We kunnen u geruststellen: Bouwbedrijf Lichtenberg heeft niet alleen zo’n 80 jaar ervaring in het bouwen van de mooiste villa’s onder architectuur, maar is ook gespecialiseerd in het optimaal gebruik van materialen, ervaring en een groot netwerk van experts.

In eigen hand

Doordat we bij Bouwbedrijf Lichtenberg een groot deel van de bouwwerkzaamheden zelf in de hand houden, kunnen we daarin enorm op de kosten besparen. We hoeven weinig uit te besteden. En waar we wel samenwerken, doen we dat met de beste bouwspecialisten. We durven daarom te garanderen dat we hoogkwalitatief vakmanschap bieden, maar altijd tegen betaalbare prijzen.

Doordat we werken met vaste prijzen en door onze jarenlange ervaring kunnen we vooraf een budget met u samenstellen. Vanaf de eerste schets tot aan het uiteindelijke akkoord weet u precies waar u ja op zegt, en welke prijs daarbij hoort. Bouwbedrijf Lichtenberg staat niet alleen garant voor de kwaliteit, maar ook beloven we dat er tijdens de bouwwerkzaamheden geen onverwachte extra kosten om de hoek komen kijken. Architecten, vergunningen, bestek: we nemen u alles uit handen en alle prijzen zijn bij de all-in prijs inbegrepen. Daarbij zijn we van begin tot eind transparant, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Zo bouwen we samen aan dat, waar u in uw hoofd al jaren aan werkt: uw eigen droomvilla. Een combinatie van uw wensen en budget en onze ervaring: wij maken dromen waar.

Maak een afspraak