Inspiratiegids
Inspiratiegids

Bouw vrijstaande woning

Bouw vrijstaande woning

8 juni 2020 Blog

Een vrijstaande woning geeft ruimte. Vrijheid. Lucht. Bouw uw eigen vrijstaande woning en u heeft alle regie in eigen hand. Met Bouwbedrijf Lichtenberg bouwt u SAMEN aan uw droomwoning.
Een vrijstaande woning is een droom van veel mensen. Ruimte rondom het huis, veel leefruimte binnen en buiten en niet te vergeten de privacy.  Wanneer u uw eigen vrijstaande woning gaat bouwen, komen er veel vragen op u af. Wat zijn uw wensen, wat zijn de mogelijkheden? Kunt u zomaar een vrijstaande woning ontwerpen en deze klakkeloos laten bouwen, of zijn er misschien voorwaarden verbonden aan uw kavel?

Samen Bouwen

Daarom bouwt u samen met Bouwbedrijf Lichtenberg. Niet alleen hebben wij ruim 100 jaar ervaring in het bouwen onder architectuur, ook weten we onze weg in de vaak ingewikkelde regelgeving binnen de bouw. Op het moment dat we samen met u de eerste schets op papier zetten, kunnen we u ook vertellen wat er mogelijk is en wat niet, of wat misschien anders (of nog beter!) kan binnen uw ideeën. Zo bouwen we vanaf het eerste gesprek echt samen aan uw vrijstaande woning.

Onderweg naar uw vrijstaande woning

We beginnen met een schets, gebaseerd op uw wensen en ideeën om van daaruit de plannen en benodigde afspraken te maken. Wanneer alles goedgekeurd is en u akkoord bent gegaan met het bouwplan, kan de werkelijk bouw van uw vrijstaande woning van start gaan!

Dat blijft een bijzonder moment, ook voor ons. Alle plannen die we hebben gemaakt, alle ideeën die u misschien al jarenlang in uw hoofd had, worden werkelijkheid. Samen met Bouwbedrijf Lichtenberg bouwt u uw eigen vrijstaande woning. En daarin heeft u het laatste woord, tot in de kleinste details. 

Kijk de keuken uit op de tuin of wilt u juist vanuit de woonkamer uitzicht op uw achtertuin? Wilt u openslaande tuindeuren? Wordt de vrijstaande woning landelijk of juist modern? Komt er een dakkapel, wilt u een open keuken, hoeveel slaapkamers wilt u, gaat er extra ruimte naar de badkamer of een grote inloopkast…

De mogelijkheden zijn eindeloos, en juist daarom denken we bij alle stappen in het traject met u mee. Om uiteindelijk uw droom werkelijkheid te maken, met het sleutelmoment als eindresultaat. Daarmee krijgt u officieel toegang en eigendom tot uw eigengebouwde vrijstaande woning.