Inspiratiegids
Inspiratiegids

Blog villa Aerdenhout, deel 2, februari 2015

Blog villa Aerdenhout, deel 2, februari 2015

1 april 2015 Blog 0

1-2 februari 2015
De begane grond begint al aardig vorm te krijgen. We kunnen voor het eerst in de woonkamer staan. Het buitenmetselwerk schiet ook uit de grond. Een prachtige steen voor een keimsteen. Dat doet ons even twijfelen of wel voor een witte gevel moeten gaan. Toch blijven we bij wit.
Het is nog vrij rustig bij de andere kavels op het project. We zijn het enige huis dat al zichtbaar is. Goede planning hoor, Lichtenberg!

01-02 februari 201-02 februari 1

 

 

 

 

 

 

5-9 februari 2015
De verdiepingsvloer wordt vandaag geplaatst. De breedplaatvloerdelen zijn exact op maat gemaakt en bevatten al inbouwdozen voor alle plafondspots. Alle ruimtes op de begane grond zijn van stempels voorzien.
Terwijl Lichtenberg hard doorwerkt aan het metselwerk, de isolatie en de bewapening op de verdiepingsvloer, is de installateur begonnen met de aanleg van elektra-, water-, riool- en ventilatieleidingen in de vloer. Uit de meterkast ontstaat een spaghetti van pvc-leidingen.

05-09 februari 1 05-09 februari 2

 

 

 

 

 

 

12-18 februari 2015
Weer een mijlpaal! De eerste verdiepingsvloer is gestort. Alle leidingen zijn nu uit het zicht. We kunnen weer een verdieping verder. De eerste verdiepingsvloer is uitgehard en dus wordt er vanmorgen volop gewerkt aan het stellen van de eerste verdieping. Het geheel heeft wel wat weg van een abstract decor.
De binnenmuren van de eerste verdieping staan! Ook de contouren van de kap worden al zichtbaar. Wat is dat weer snel gegaan! De mooie zonsondergang steunt ons weer in de keuze voor de positie van het huis op het perceel.

12-18 februari 1 12-18 februari 2 12-18 februari 3

0 Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres word niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Geef een reactie