Inspiratiegids
Inspiratiegids

Blog Naardereiland, fase 3, okt 2016

Blog Naardereiland, fase 3, okt 2016

24 oktober 2016 Blog

Mei 2016
In mei is het dan zo ver, het huis is gestuct aan de buitenzijde. Wat een Plaatje! Aan de buitenkant is alles nu zo goed als klaar.
Huis Bouwen Naardereiland 01

Binnen moet nog het een en ander gedaan worden. Met name electra, water en de betegeling in de badkamers.
Huis Bouwen Naardereiland 02

Na de zomervakantie wordt het contact met de uitvoerder wat intensiever. Voor de binnenafwerking is het toch gewenst om wat vaker te gaan en af te stemmen.

Huis Bouwen Naardereiland 03Op het eiland wonen inmiddels al een aantal bewoners en het begint steeds meer op een woonwijk te lijken. Zo is er een (tijdelijke) asfaltweg gelegd en is de straatverlichting aangebracht. Het hek met een beveiligingsccode bij de ingang van het park blijft nog wel, want er wordt ook nog druk gebouwd aan bouwfase 4, 5 en 6.

September 2016
Eind september is de voorloplevering. Twee weken voor de daadwerkelijke oplevering lopen we samen met de uitvoerder door de woning om alvast zoveel mogelijke punten te tackelen.
Huis Bouwen Naardereiland 04

Oktober 2016
Een heleboel punten zijn inderdaad verholpen of vervangen. Toch zijn er bij de oplevering nog steeds punten die nog gedaan moeten worden. Zo zijn ze in de badkamers nog niet geheel klaar en het stucwerk aan de buitenkant wordt nog in de juiste kleur geschilderd.Komende periode wordt dit z.s.m. in orde gemaakt maar we hebben de sleutel en kunnen nu zelf ook aan de slag met de inrichting. Eind november hopen we te verhuizen. Het hele traject heeft lang geduurd maar we zijn super blij met de woning en gaan hier nog heel lang van genieten.