Inspiratiegids
Inspiratiegids

Blog Naardereiland, fase 3, feb/apr 2016

Blog Naardereiland, fase 3, feb/apr 2016

3 mei 2016 Blog, Twee onder een kap

Februari:

Begin februari is het hoogste punt bereikt en zien we dat het dak is ingepakt.  Met een volgende kijkdag zijn de rietdekkers bezig. Dit is heel gaaf om te zien.

Hoogste punt bereikt Het rietdekken is begonnen Kijkdag op Naardereiland De rietdekkers druk aan het werk

Binnen zijn ze ook druk bezig. Omdat het Naardereiland een project is waar 45 woningen worden gebouwd (door twee bouwers), kun je als eigenaar niet zomaar het terrein op en bij je huis gaan kijken. Dat is jammer en soms ook lastig. Bijv. water & electra blijkt niet altijd even duidelijk op de tekeningen. Na een kijkdag zijn er dan ook wel wat puntjes die wij graag anders zien. Gelukkig wordt dit na goed overleg netjes aangepast.

Het laatste stukje dak bij de garage laten de rietbedekkers open. Eerst wordt de garage afgetimmerd en daarna wordt het dak verder afgemaakt.

Het interieur begint vorm te krijgen Potdekselwerk aan de villaVilla helemaal ingepakt, klaar om gesaust te worden

April:
De bouw lijkt redelijk snel te gaan; het dak is af. De vloeren zijn gestort en electra leidingen zitten erin. Het huis is rondom ingepakt en staat klaar om gestuukt te worden….

Helaas hebben we inmiddels te horen gekregen dat we tot oktober moeten wachten voor de oplevering. Maar…., geduld is een schone zaak. Het (schier)eiland begint zich te vormen. Nu het lente wordt, wordt bevestigd wat een bijzondere plek dit is. Zeker het wachten waard!

Luchtfoto van het Naardereiland