Inspiratiegids
Inspiratiegids

Blog Naardereiland, fase 1, feb 2016

Blog Naardereiland, fase 1, feb 2016

25 maart 2016 Blog

Laatste fase – oplevering in zicht!

Hallo allemaal, hier weer een update vanuit Naarden. De bouw op het Naardereiland is nu echt volledig op stoom. Al het heiwerk is voltooid en aan alle woningen wordt druk gewerkt. Je kunt nu goed zien hoe de villawijk er straks uit gaat zien.

Naardereiland van bovenaf gezien

Onze villa is inmiddels ver gevorderd en begint er nu binnen ook serieus uit te zien. In januari zijn de stukadoors gestart en is de installateur begonnen met het fijnere werk. Hier en daar doet de verlichting het zelfs al. Verder is men druk bezig met het aansluiten van de ketel en het luchtcirculatie systeem. Deze week is de woning goedgekeurd op het hebben van de juiste isolatiewaarde en luchtdichtheid en voldoet nu ook aan de juiste norm.

In de woonkamer brandt al licht. De wanden worden binnenkort gesausd waarna de deuren er kunnen worden ingehangen. De badkamers en de toiletten zijn eveneens nagenoeg gereed. Ook de leverancier van de trap heeft zijn best gedaan en schilder kan starten met het aflakken van deze mooie blikvanger.

Foto's interieur Naardereiland

Buiten vindt inmiddels ook de finishing touch plaats in de vorm van het aanbrengen van het keimwerk. Dit maakt dat de woning een mooie en chique uitstraling krijgt. Wij kunnen zo langzamerhand het geduld niet meer opbrengen en willen natuurlijk zo snel mogelijk deze mooie woning gaan betrekken. Maar zover is het helaas nog niet. De oplevering staat gepland in week 17 en daarna zullen de keuken, vloeren en de gashaard nog worden geïnstalleerd. Om nog maar niet te spreken van de tuin, dat wordt nog een project op zich. Qua planning zitten we wat dat betreft in de goede tijd van het jaar want het weer wordt steeds beter. Vooralsnog ziet het ernaar uit dat we in mei kunnen gaan verhuizen, een mooi vooruitzicht! Nog even geduld hebben voordat het volledige eindresultaat getoond kan worden.

Het keimen is begonnenDe villa's uit de eerste fase zijn bijna gereed