Inspiratiegids
Inspiratiegids

Blog Naardereiland, fase 1, augustus 2015

Blog Naardereiland, fase 1, augustus 2015

31 augustus 2015 Blog

Met rasse schreden de lucht in!

De vakanties liggen achter ons en de bouwvakkers zijn alweer een paar weken bezig. Tijd om weer een bezoek te brengen aan de bouwplaats. We schrijven vrijdag 28 augustus 2015.

Het is ons direct duidelijk dat hier flink gewerkt wordt. Het huis schiet de lucht in. De wanden op de eerste verdieping staan al en je kunt je een goed beeld vormen van de diverse kamers. In gedachten ben ik de boel al aan het indelen. De hoofduitvoerder weet te vertellen dat over enkele weken de kapconstructie gereed is waarna de rietdekkers zullen arriveren. Niet te geloven, wat een tempo!

2015 augustus naardereiland binnen kavel 1

Binnen krijgen we ook een goed beeld van hoe het allemaal gaat worden. De stutpalen in de hal, keuken en woonkamer zijn onlangs allemaal verwijderd. Nu wordt pas echt duidelijk hoe ruim het huis wordt!

2015 augustus naardereiland buiten kavel 1

Het buitenmetselwerk rondom vordert ook goed, dit is al bijna helemaal tot de eerste verdieping opgetrokken. Wat ook erg leuk om te zien is, is dat de bouwers echt lol hebben in dit project. Maar wat wil je nog meer, huizen bouwen op een eiland met een werkelijk schitterend uitzicht!

De infrastructuur begint ook vorm te krijgen. De haven is bijna af en er worden mooie steigers met elektra en water aangelegd.

2015 augustus naardereiland steiger kavel 1

Over een paar weken volgt weer een update, dan hopelijk met foto’s van de kap. Wij dromen nog even verder terwijl Lichtenberg aan het realiseren is!