Inspiratiegids
Inspiratiegids

Blog Naardereiland, fase 1, november/december 2015

Blog Naardereiland, fase 1, november/december 2015

22 december 2015 Blog

De opleverdatum is bekend!

Ons huis is uit de steigers en heeft haar debuut gemaakt in de locale krant want alle straatnamen zijn veranderd. Wij gaan straks aan de Strandlaan i.p.v. Boegspriet wonen. Wel toepasselijk want alle huizen aan de kant van het Gooimeer worden voorzien van een eigen “privé” strandje.

Fase 1 Naardereiland

Wat betreft de bouw hebben we de, voor het zicht aan de buitenzijde, grote stappen (op het keimwerk na) achter de rug. Het huis staat vrij van steigers, is volledig rietgedekt en lijkt zo op het eerste gezicht bijna klaar maar niets is minder waar natuurlijk.

Binnen wordt er erg hard gewerkt aan de afbouw. De installateur is inmiddels bijna klaar met al het frees- en leiding werk. De vloerverwarming is gereed en deze week zijn de dekvloeren erin gegoten. Toch ook wel weer een flinke stap voorwaarts.

Straatnamen Naardereiland

Tijdens de feestdagen kunnen vloeren lekker drogen waarna de stukadoors in januari zullen gaan starten. In December is door Lichtenberg ook een prognose afgegeven van de opleverdatum. Dat is goed nieuws want dan kan de planning met betrekking tot de overige zaken als keuken en badkamers ook definitief gemaakt worden. Met deze wetenschap beginnen de puzzelstukjes zo langzamerhand in elkaar te vallen.

Foto's vloer voor en na storten

Zicht op de keuken met daarin de vloerverwarming en al het leidingwerk. De vloer is voorzien van de deklaag die erop is gegoten. Hierop komt straks nog een eikenhouten vloer.

Voor nu willen wij iedereen hele fijne feestdagen wensen en een voorspoedig nieuw (bouw)jaar! Tot slot nog dit heerlijke plaatje vanaf ons dak!

Het uitzicht vanuit de villa Naardereiland